Себастиан Фетел смята, че доброто му приятелство с Люис Хамилтън

...
Себастиан Фетел смята, че доброто му приятелство с Люис Хамилтън
Коментари Харесай

Забърках голяма каша с Хамилтън, смята Себастиан Фетел

Себастиан Фетел счита, че положителното му другарство с Люис Хамилтън отвън пистата е застрашено след случая в Баку преди две седмици. Германецът на два пъти удари болида на водача на " Мерцедес ", което докара и до напрежение посред им.

Битката за купата сред двамата водачи се радваше на огромно великодушие, само че след конфликта в Азербайджан, Хамилтън окачестви държанието на Фетел като " непоносимо и позорно ".

Все отново британецът одобри извинението на противника си преди уикенда за Гран при на Австрия.

" Всъщност нещата не са същите, както преди, тъй като аз забърках огромна каша. Казах на Хамилтън, че го разбирам, само че се надявам с времето връзките ни да се подобрят ", сподели Фетел пред " Таймс ".

" Въпреки, че в живота сме много разнообразни и имаме напълно разнообразни цели, ние се разбираме доста добре. Той е добър човек и се надявам към момента да има положително мнение за мен ", добави четирикратният международен първенец.


© Reuters

Фетел и Хамилтън демонстрираха естествени връзки на конференцията на ФИА в четвъртък, само че британецът още веднъж не спести мнението си.

" Смятам, че трябваше и Жан Тод да бъде тук с нас, с цел да отговори на някои въпроси. Въпреки срещата в понеделник във ФИА, моето мнение не се е трансформирало ", сподели Хамилтън във връзка прекратеното следствие против Фетел.

Двамата са във Формула 1 от 10 години, само че за първи път спорят между тях за купата. Германецът счита, че това е хубаво за спорта.

" Интересно е, че аз имам четири трофеи, той три, а в никакъв случай не сме се борили между тях. Люис е един от най-хубавите водачи, които в миналото сме виждали. Знам какво е да се бориш с толкоз надарен играч, тъй като помня борбите ми с Алонсо ", добави немецът.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Формула 1 (61)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР