Себастиан Фетел останал изненадан от голямата преднина на Мерцедес пред

...
Себастиан Фетел останал изненадан от голямата преднина на Мерцедес пред
Коментари Харесай

Фетел изненадан от бързината на Мерцедес


Себастиан Фетел останал сюрпризиран от огромната преднина на Мерцедес пред Ферари. Ботас и Хамилтън оглавиха квалификацията в Абу Даби, а Фетел остана на трета позиция цели три десети след първенеца за 2017. Себастиан разкри, че се е надявал на много по-добро показване, откакто още в петъчната сесия бе единствено на 0.14 секунди от Люис. Той призна, обаче, че предстоящото усъвършенстване в събота не се материализирало.

"Мерцедес като цяло са доста бързи, само че мега обиколката, която Валтери направи, отвори доста по-голяма разлика, в сравнение с чаках. Все отново считам, че по време на надпреварата ще стопим изоставането. "

Абу Даби обичайно е една от най-силните писти за моторите Мерцедес, откогато стартира новата турбо V6 епоха, само че Фетел е уверен, че може да притисне Хамилтън на старта. Чисто теоретично водачът на Ферари може да изпусне второто място в шампионата. Това ще се случи, в случай че Валтери Ботас удържи успеха на "Яс Марина ", а Себастиан не откри място в топ 10. Разбира се, това наподобява като научна фантастика, само че не трябва да забравяме, че във Формула 1 са се случвали много неуместни и непредвидени обстановки вид "Гледам и нямам доверие на ушите си ". Дори през сегашния сезон бяхме очевидци на невероятни гледки като злополуката на старта в Сингапур. Тогава болидите на Ферари притиснаха от двете страни Макс Верстапен, което докара до отпадане и на тримата още на първия завой.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР