SEAT се насочва къмПариж с всичките новости, които има да

...
SEAT се насочва къмПариж с всичките новости, които има да
Коментари Харесай

SEAT показва всички новости в Париж

SEAT се насочва къмПариж с всичките новости, които има да покаже и го прави по ексцентричен метод, като пуска два преносими шоурума, с цел да интегрира новите си модели в улиците на Париж и да ги приближи оптимално до феновете на марката.
SEAT Arona е на показ в преносимия шоурум, ситуиран на емблематичния площад " Сен-Лазар ", където парижани ще получат шанса да тестват автомобила и да открият всички негови характерности. Освен това от събота ще има място, отделено за марката CUPRA в емблематичния Le BHV Marais, ситуиран в най-модерния квартал на града. Интериорът на това пространство ще се отличава с изисканост, качество и персонализация, а този преносим шоурум ще включва артикули и лимитирани произведения на неповторимата нова линия аксесоари, създадена в съдействие сред CUPRA и други влиятелни марки като Fabike, LGR или Trakatan.

Президентът на SEAT Лука де Мео съобщи, че " Париж е съвършеният декор за показване на нашите най-нови оферти пред обществеността катоTarraco и Arona TGI. До 2020 година ще пускаме нова кола на всеки шест месеца, което съставлява предизвикателство за компанията, само че и опция да покажем капацитета на SEAT. Искаме да бъдем още по-близо до хората и заради тазипричина ситуираме колите си в естествената им среда, която е улиците на града. "
SUV офанзивата на SEAT идва на автомобилното ревю в Париж

Посетителите на автомобилното ревю в Париж могат да видят за първи път цялата серия от SUV моделите на SEAT - Arona, Ateca и новият Tarraco. На тазгодишното издание на шоуто SEAT ще покаже всички благоприятни условия на новопоявилия се Tarraco на своя щанд. Със слогана " Защо не в този момент? ", посетителите могат да опознаят колата и да се насладят на необикновено прекарване в интерактивна стая, облицована с отразяващи стени, които ги транспортират до центъра на Tarraco вселената. Този модел ще притегли нови клиенти, ще увеличи имиджа на марката и ще даде позитивен принос за финансовите резултати на компанията. Щандът на SEAT на автомобилното ревю в Париж също по този начин разполага с широкоформатни екрани, тъй че посетителите могат самостоятелно да конфигурират модели като Ibiza, Arona, Leon, Ateca или самият Tarraco.
SEAT Tarraco, новият флагман на марката

Новият SUV на SEAT символизира влизането на марката вall-terrain категорията за коли с до 7 места. Представен на 18 септември в град Тарагона, Tarraco показва посоката на планиране, която ще бъде следвана от бъдещите коли на компанията. Разположен на преденплан в SUV гамата на SEAT, Tarraco има незабравим дизайн и функционалност, състезателен дух и комфорт, досегаемост и качество, високи технологии и страсти. Всичките му мотори са оборудвани с непосредствено впръскване, турбокомпресор и технология Start & Stop, с мощ от 150 и 190 к.с.
SEAT Arona TGI, първият SUV задвижван от газ на пазара
Арона е първият автомобил в SUV серията на SEAT, който ще бъде оборудван с компресиран природенгаз, устойчива опция на бензина и дизеловото гориво. Arona TGI е проектирана, създадена и ще бъде създавана в завода в Martorell. Този модел съставлява крачка напред в програмата за развиване на компанията с помощта на зеленото си задвижване, което води до по-малко влияние върху околната среда и спестовност на разхода за водачите. Новата трицилиндрова Arona TGI е оборудвана с мотор с 12 клапана и шестстепенна ръчна скорост на кутия и има пробег от 400 км в режим CNG и 160 км при работа с бензин.
CUPRA Ateca, нова марка се ражда
Спортният нов SUV оглавява новата марка CUPRA и се отличава с извънреден баланс сред спортното наслаждение от шофирането и удобството в ежедневното шофиране. Със своя състезателен дизайн, неповторим жанр и характерност, той разполага с впечатляващ набор от софтуерни решения, които го слагат наедно с коли от премиум класа. Той е оборудван с четирицилиндров 2.0 TSI мотор, който обезпечава мощ от 300 к.с. и шестстепенна автоматизирана скоростна кутия с двоен съединител DSG.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР