SEAT разшири модификационното портфолио на топ SUV предложението си Tarraco с въвеждането

...
SEAT разшири модификационното портфолио
на топ SUV предложението си Tarraco с
въвеждането
Коментари Харесай

SEAT Tarraco получи нов бензинов двигател със 150 конски сили

SEAT разшири модификационното портфолио на топ SUV предлагането си Tarraco с въвеждането в продажба на нова бензинова турбо версия.

Новата трансформация на SEAT Tarraco е оборудвана с 1.5-литров, четирицилиндров TSI турбоагрегат, който е в положение да генерира оптималната мощ от 150 конски сили в диапазона 5000-6000/мин и максимален въртящ миг от 250 Нм сред 1500 и 3500/мин.

В композиция с включената в стандартното оборудване на версията 7-степенна роботизирана предавателна кутия, автомобилът, който е с предно задвижване, е в положение да предложи опция за ускорение от 0 до 100 км/ч за 9.5 секунди и максимална скорост на придвижване от 198 км/ч. Според формалните данни, средният разход на гориво на новата модификация варира от 7.1 до 8 литра на 100 километра.

До момента, беше разполагаем във версия с предно задвижване и ръчна предавателна кутия или с 4Drive задвижване на четирите колела и DSG роботизирана трансмисия.

Следващите две стъпки в развиването на SEAT Tarraco ще бъдат пазарните лансирания на неговата спортна версия FR първоначално на следващата година и зареждаемата му (plug-in) хибридна трансформация през втората половина на 2020-а.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР