SEAT анонсира подробности за новостите, които могат да очакват клиентите от всеки

...
SEAT анонсира подробности за новостите,
които могат да очакват клиентите от
всеки
Коментари Харесай

SEAT с новости за цялата си гама

SEAT анонсира детайлности за новостите, които могат да чакат клиентите от всеки един от представителите на актуалното портфолио на испанската марка- от флагманското Tarraco, до компактното Mii. От компанията споделят, че с въвеждането им в произвеждане ще добави нови функционалности, технологии за сигурност и по-голям общ избор при поръчката на новия автомобил.

Новостите при многофункционалния превозвач Alhambra са свързани с въвеждането на бордова система с 6.5-инчов екран в стандартното съоръжение, както и система за различаване на пътните знаци, регистриране на обект в мъртвата точка на погледа на лидера, както и добавянето на нов екстериорен цвят- Reflex Silver.

Флагманският SUV на SEAT- Tarraco, получава допълнителна система за сигурност под формата на стабилизиране при изтегляне на ремарке, както и на допълнителен токоизточник (230V) в товарното поделение. От испанската марка споделят, че това е отлично решение за дозареждане на батерията на електрческия й скутер .

Стандартното съоръжение на SEAT Ateca получава актуализирана 8-инчова бордова система, два допълните USB входа в задната част на купето за версиите Style, Xcellence и FR, както и спомагателен токоизточник в товарното поделение. FR модификацията на SUV-то е налично с пакет Black Pack, който надгражда базата с релси на тавана, полирани черни рамки на вратите, черни капаци на външните огледала и черен интериор.

При Arona, измененията са свързани с въвеждането на нов цветови вариант- Pure Red, който дебютира и при Ibiza. Leon получава специална версия Sport Black Matt със седалки тапицирани с Alcantara, 18-цолови джанти и други.

Производството на напълно електрическия ще стартира през последната четвърт на тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР