се завръща с нов звезден 13-ти сезон на 28 май.

...
се завръща с нов звезден 13-ти сезон на 28 май.
Коментари Харесай

Зашеметяваща кулинарна надпревара в новия сезон на „Черешката на тортата“

се завръща с нов звезден 13-ти сезон на 28 май. Форматът ще провокира апетита на феновете с атрактивни предписания и неповторими изненади всеки работен ден от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Честта да започва кулинарното дерби на новия сезон се пада на Деян Донков . Актьорът от международна класа демонстрира забележителни умения освен на сцената, само че и в кухнята. Уж повърхностно, той подготвя впечатляващо меню – салата с козе сирене, а морските блага са герои в чинните му за предястие и главно. За край Деян залага на десерт по лична рецепта. Актьорът посреща гостите в уютния си артистичен дом, и разчупва атмосферата в жанр „ Деян Донков “. Оригиналната му изненада слага прелестен свършек на вечерта.
 Черешката на тортата NOVA
Вторият хазаин за седмицата е а ктрисата Дария Симеонова , позната на феновете от хитовия български медицински сериал „ Откраднат живот “. Чаровната дама, която неотдавна е и в ролята на майка, посреща гостите си в своя дом, впечатлявайки ги с разнообразна вечеря и домашни питиета. Шефското ѝ меню включва пролетна салата, обичайни предястия, главно с пюре от пащърнак и обичания ѝ десерт – тирамису. Принос за положителното въодушевление има и изненадата, която стартира още с идването на гостите.
 Черешката на тортата NOVA-->
Трета в ролята на хазаин влиза дъщерята на златното момиче Илияна Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова . За своята вечеря тя залага на ентусиазъм от Испания, а асистент в кулинарното творчество е сестра ѝ. Двете красиви дами подготвят здравословно меню, само че изненадват с обичайно испанско ядене и превъзходен десерт с маскарпоне. Вечерта на лъчезарната стопанка е изпълнена с испанска тирада и занимателни истории.
 Черешката на тортата NOVA
Кулинарната седмица закрива артистът и режисьор Мариан Вълев . На помощ за вечеря си Куката е извикал две от златните девойки – Катрин и Невяна. Красавиците подготвят вкусно меню под вещото режисьорство на Вълев. На масата има брускети с песто, домати и моцарела, сьомга и десерта фантазия на всяка гимнастичка. Ще разкрият ли гостите кой е същинският създател на кулинарните шедьоври на масата или Мариан сполучливо ще ги убеди, че е топ готвач, не пропускайте да гледате в новите епизоди на предаването.
 Черешката на тортата NOVA
Кой от участниците заслужава да получи плакета и ще го връчи ли персонално кулинарното гуру - началник Иван Манчев , гледайте „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР