се връща към диференцирана система от местни ограничения срещу ,

...
се връща към диференцирана система от местни ограничения срещу ,
Коментари Харесай

Локални мерки срещу COVID-19 влизат в сила в Англия

се връща към диференцирана система от локални ограничавания против, откакто завърши второто национално блокиране, оповестява BBC, представена от БГНЕС.
По-строгата нова система влиза в действие от през днешния ден, откакто беше утвърдена от депутатите в Народното събрание.
 Какъв е проектът за имунизация против COVID-19 на Англия? Какъв е проектът за имунизация против COVID-19 на Англия?
Англия се готви за невиждана акция по имунизиране против ковид, която да стартира още през втората седмица на декем...
Правителството съобщи, че този ход ще помогне за " опазване на напредъка в ограничението на заболяването, реализирани през последния месец ", макар че 55 тори гласоподаваха против проекта на премиера Борис Джонсън.
Повече от 55 милиона души ще попаднат под най-строгите две равнища на карантина, а това провокира паники измежду бизнеса.
Изпълнителният шеф на Британския консорциум за търговия на дребно Хелън Дикинсън съобщи, че бизнесът чака с неспокойствие да посрещне назад клиенти, откакто е изгубил милиарди от неналичието на продажби по време на блокирането, добавяйки, че " всяка покупка, която вършим, е помощ за търговец на дребно, предпазена работа и поддръжка от локалната общественост за бизнеса ".
Правителството разгласи също, че хората, живеещи в домове за грижи в Англия, ще могат да посещават фамилията и приятелите си по Коледа, в случай че имат негативен тест за ковид.
 Епидемията във Англия последователно отслабва Епидемията във Англия последователно отслабва
Епидемията във Англия леко е отслабнала, като индикаторът R за репродуктивност на ковид към този момент е под единица. Това свидете...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР