се класира за 1/4-финалите на Лигата на конференциите, въпреки че

...
се класира за 1/4-финалите на Лигата на конференциите, въпреки че
Коментари Харесай

Лестър потрепери във Франция, но стигна до 1/4-финалите

се класира за 1/4-финалите на Лигата на конференциите, макар че загуби гостуването си на с 1:2. Победата на " лисиците " с 2:0 на " Кинг Пауър Стейдимъм " в първия дуел обаче се оказа огромният коз за британския отбор, който с общ резултат 3:2 продължава напред.

Брендън Роджърс бе направил четири промени от мача с. Голямата вест бе, че освен се завърна в групата, само че и стартира като титуляр. Това бе първи му мач през този сезон, откакто по време на предсезонната подготовка счупи крайници си. му отстъпи мястото си., и също бяха титуляри.

стартира на вратата на Рен в отсъствието на контузения Гомис. Това бе дебют за младежкия национал на Турция в евротурнирите.

Домакините започнаха въодушевено в търсенето на ранен гол и го реализираха още в осмата минута, когато Бенжамен Буриго засече от близко ниско центриране на Терие отляво. При едно единоборство в хода на офанзивата получи разтежение и трябваше да бъде сменен от Луукман.

В 15-ата минута Лестър имаше добра опция да изравни, само че удар на Барнс рикошира в Агер, което даде късмет на Алемдар да избави. До почивката Рен държеше повече топката и атакуваше по-често, само че по този начин и не съумя да нанесе нов прецизен удар.

2️⃣2️⃣5️⃣ days in the making.

A beautiful moment for
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР