се изкачи с планинари до върха на планина в Швейцария.

...
се изкачи с планинари до върха на планина в Швейцария.
Коментари Харесай

Котка алпинист катери върха на швейцарска планина три пъти

се изкачи с планинари до върха на планина в Швейцария.
Смелата катерачка е била изчезнала няколко дни, преди алпинисти да се насочат към върха на планината Бритсен, само че се оказало, че тя покорява върха на планината за трети път, следвайки и предходни групи планинари по същия метод.
Двама млади алпинисти, Сирил и Ерик Рорер, се изкачвали до върха на заснежената планина Бритсен в Швейцария, когато чули мяукане на височина съвсем 1200 метра и разбрали, че става въпрос за изгубена котка. Изглеждало като че ли тя се скитала и инцидентно се озовала по заснежените скатове на планината, написа " Дейли мейл ".
 Котка стана началник на полицейско ръководство в Япония (ВИДЕО) Котка стана началник на полицейско ръководство в Япония (ВИДЕО)
Полицейското ръководство в японския град Тояма назначи котка за началник за един ден, оповестява NHK. Причината за тържественото предопределение е...
По-късно Сирил и Ерик научили, че котката е изчезнала от няколко дни и че това е третият път, когато се е насочила към върха на планината.
„ Беше 4:30 сутринта, достигнахме 1200 метра надморска височина, когато чухме мяукане от гората. Видяхме котка, която се причисли към нас и се изкачи с нас на върха на 3000 метра “, споделиха младите планинари. „ Тя трепереше и лапите й кървяха от вървене по твърдия и мразовит сняг. Решихме да я вземем с нас. Често я носехме на ръце, когато забелязвахме, че е прекомерно изтощена, с цел да продължи да се изкачва “.
Друга група планинари, които ги посрещнали на върха, я върнали и предали на притежателите.
„ По-късно разбрахме, че тя е изчезнала преди четири дни и е последвала останалите планинари до самия връх. Значи тя е достигала върха три пъти! “, сподели Сирил и добави, че животните са доста по-издръжливи от хората и в никакъв случай не се отхвърлят макар болката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР