СДВР търси съдействие от гражданите във връзка с инцидента от

...
СДВР търси съдействие от гражданите във връзка с инцидента от
Коментари Харесай

Столичните полицаи търсят свидетели на инцидента с наръгани мъже в „Дианабад“


Столична дирекция на вътрешните работи търси подпомагане от жителите по отношение на случая от нощес, при който незнаен към този момент мъж наръга с нож двама, които са с заплаха за живота в УМБАЛ „ Света Анна “. Столичните служители на реда търсят очевидци, които биха могли да дадат спомагателна информация за осъщественото закононарушение.

От Министерство на вътрешните работи напомнят, че сигнал за постъпили в болничното заведение двама мъже на 42 и 45 години с  прободни рани е бил получен в полицията на през вчерашния ден, малко след 18:00 часа. По данни на потърпевшите, към 17:30 часа на кръстовището на булевардите „ Никола Габровски “  и  „ Г.М. Димитров “ е зародил скандал сред тях и пресичащ мъж, който ги нападнал и им нанесъл пострадванията. Потърпевшите сами се придвижили до болничното заведение, където са настанени за лекуване.

Столични служители на реда са подхванали дейности по издирването на причинителя. Работата по изясняване на обстоятелствата и събитията по случая продължава. Гражданите, които биха могли да дадат спомагателна информация, могат да алармират на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи при обезпечена анонимност. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР