СДВР търси 76 нови попълненияСтоличната дирекция на полицията (СДВР) търси

...
СДВР търси 76 нови попълненияСтоличната дирекция на полицията (СДВР) търси
Коментари Харесай

СДВР търси 76 нови попълнения

СДВР търси 76 нови попълнения
Столичната дирекция на полицията (СДВР) търси да наеме 53-ма старши служители на реда, 9-ма водачи на патрулен автомобил, 7 водачи на мотоциклети, 5-ма младши автоконтрольори и двама старши служителя на реда, които да патрулират с коне.

Това излиза наяве от уеб страницата и Facebook страницата на Министерството на вътрешните работи, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Кандидатите би трябвало да имат добра физическа подготовка, на възраст до 40 години, най-малко със приблизително обучение и да имат шофьорска брошура. Да не са осъждани.

Желаещите да се причислят към редиците на Столична дирекция на вътрешните работи ще преминат през три кръга – проучване на физическа валидност, психично проучване и изявление.

Новите 76 чиновници на столичната полиция би трябвало да бъдат наети в границите на 9 месеца от оповестяването на конкурсната процедура.

Заповедта е написана ден преди депутатите да гласоподават оставката на някогашния силов министър Валентин Радев, а самият конкурс е обществено разгласен на 20 септември. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР