СДВР пусна във фейсбук профила си снимки на сексапилна полицайка,

...
СДВР пусна във фейсбук профила си снимки на сексапилна полицайка,
Коментари Харесай

Вижте как СДВР предупреждава, че сваля номерата на шофьори в нарушение

СДВР пусна във фейсбук профила си фотоси на сексапилна полицайка, навела се да смъкна номерата на „Мерцедес“, чийто водач е в нарушаване. Ефектното предизвестие се отнася за водачите, които карат без брошура или пияни.



Това е втората сходна акция на столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи, откакто илюстрира с разголено момиче подканянето към водачите да слагат подобаващи гуми на колите си.



Пълният текст на предизвестието:

ВНИМАНИЕ!!!
КАКВО ЩЕ съдебна експертиза СЛУЧИ С РЕГИСТРАЦИОННИТЕ НОМЕРА НА АВТОМОБИЛИТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА КАРАТ БЕЗ СУМПС ИЛИ СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ. РЕГИСТРАЦИОННИТЕ НОМЕРА съдебна експертиза УНИЩОЖАВАТ!

Органите на Министерство на вътрешните работи имат право да смъкват регистрационните номера на ПС за период от 6 до 12 месеца при определяне на водач(собственик на автомобила), който:
– ръководи ПС без СУМПС и/или е използвал алкохол с централизация в кръвта над 0,5 на хиляда, и/или наркотични субстанции или техни аналози;
– при отвод да му бъде осъществена инспекция с техническо средство, и/или с тест за определяне концентрацията на алкохол и/или използването на наркотични субстанции или техни аналози;
– не извърши предписанието за проучване с доказателствен анализатор или за здравно проучване и взимане на биологични проби за осъществяване на химическо и/или химико-токсикологично лабораторно проучване за определяне на концентрацията на алкохол в кръвта му и/или за приложимост на наркотични субстанции или техни аналози;
– на притежател, чието моторно транспортно средство е ръководено от лице, използвало алкохол с централизация в кръвта над 0,5 на хиляда, и/или наркотични субстанции или техни аналози – наказването е 1 месец прекъсване от придвижване.
След изтърпяване на мярката би трябвало да знаете, че при стартиране на ПС в придвижване свалените регистрационни номера не Ви се връщат, а се унищожават – без значение на каква стойност са те / от 30 лева до 7000 лева /. След това е належащо да преминете през контролно механически пункт на ОПП-СДВР с нужните документи, а точно: документално заявление от притежателя, документ за идентичност – за физическите лица; обединен идентификационен код – за стопанските субекти, удостоверение за регистрация на ПС (голям талон) и годна застраховка „ Гражданска отговорност ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР