СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред във връзка

...
СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред във връзка
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност заради мача „Левски“

Столична дирекция на вътрешните работи подхваща ограничения за защита на публичния ред по отношение на идната футболна среща на 21 май сред ПФК " Левски " и ПФК " ЦСКА- София ". И предизвестява, че в следобедните часове е допустимо да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част на София, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Футболната среща ще се организира от 18.00 часа на Националния стадион " Васил Левски ". Преди, по време и след провеждането й полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града. На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Няма да се позволяват гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване н а спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще наблюдават още за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри/.

От Столична дирекция на вътрешните работи приканват феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 16.00 часа . В деня на осъществяване на футболния мач, билети на касите на Национален стадион " Васил Левски " няма да се продават.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР