СДВР издирва собственика на изгубени пари в плик, съобщиха от

...
СДВР издирва собственика на изгубени пари в плик, съобщиха от
Коментари Харесай

СДВР търси на кой е голяма сума пари, изгубена в метрото с умилителна бележка

Столична дирекция на вътрешните работи търси притежателя на изгубени пари в плик, оповестиха от полицията. Сумата е изгубена на станция на метрото в столица и е с прочувствена записка.

На плика има надпис: „ Мило Ати, пази се доста, има предложение за въвеждане на изключително състояние в страната. Обичам те. Тати ".

" На 10.04.2020 година на една от метростанциите от линия 1 на метрото, е открит плик с огромна сума пари.Парите са открити от жител и предадени на чиновник на реда от бранш „ Метрополитен " -СДВР. Тъй като до сегашния миг не е постъпил сигнал за изгубените пари, Столична дирекция на вътрешните работи търси подпомагане за разкриване на притежателя им, откакто удостовери детайлности към случката - сума, купюри и вероятно други елементи ", пишат от столичната полиция.

Към момента средствата са на предпазване в постройката на бранш „ Метрополитен " -СДВР, намираща се на адрес гр. София, бул. „ Драган Цанков " № 5. Собственикът може да се обади за информация тел. 02 9820419 - дежурна на бранш " Метрополитен " - ОПП - Столична дирекция на вътрешните работи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР