СДС във Велико Търново подкрепя кандидатурата на Даниел Панов за

...
СДС във Велико Търново подкрепя кандидатурата на Даниел Панов за
Коментари Харесай

СДС във Велико Търново подкрепя кандидатурата на Даниел Панов за трети кметски мандат

СДС във Велико Търново поддържа кандидатурата на Даниел Панов за трети кметски мандат, заяви в пресклуба на Българска телеграфна агенция във Велико Търново регионалният ръководител на партията Мирослав Трифонов.

Той уточни, че във Великотърновска област единствено в общините Горна Оряховица и Свищов Съюз на демократичните сили не взе участие в политическото съглашение сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили - обединения, част от Европейската национална партия.

Трифонов означи, че е завършил третият му мандат като общински консултант във Великотърновския общински съвет, и от позицията на опита може да кажа, че и през трите мандата е работил съвършено със съветниците от групата на ГЕРБ.

"Даниел Панов беше сполучлив кмет в продължение на два мандата, и без значение от някои пропуски и минуси, които има и може да има един кмет, той води Велико Търново в вярна посока ", сподели Трифонов и акцентира, че е уверен, че това ще бъде най-силният мандат на Панов.

Областният ръководител на Съюз на демократичните сили напомни, че преди четири години, когато партията е била част от групата на Реформаторския блок, е показала мощна предизборна стратегия, от която са били изпълнени над 60 %, от кмета и администрацията, откакто са били гласувани от общинските съветници от ГЕРБ.

"Спокойно можем да подкрепим кмет, който поддържа оферти не от своята партия, а оферти, които са положителни за града ", сподели Трифонов и означи, че това е базата, на която кандидат-съветници от Съюз на демократичните сили ще вземат участие в обща листа с ГЕРБ на идните локални избори.

Той добави, че със свое решение Народно събрание на Съюз на демократичните сили дава независимост на всички локални структури да решат дали да вземат участие в предизборното съглашение, подписано на национално ниво сред двете партии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР