СДС във Варна от 2009 г. работи във формат ЕНП,

...
СДС във Варна от 2009 г. работи във формат ЕНП,
Коментари Харесай

Само листата ГЕРБ-СДС може да победи БСП на евроизборите

СДС във Варна от 2009 година работи във формат ЕНП, съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев по време на срещата във Варна на претендентите за евродепутати от Съюз на демократичните сили в общата листа с ГЕРБ Александър Йорданов и организационния секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров. Станев акцентира, че положителното съдействие сред най-голямата дясна и най- остарялата демократична партии се дължи на три съществени правилото.

„ Първо – ние знаем отговорностите на дребния сътрудник и носим своята отговорност. На второ място – в рискови обстановки не се крием. И на трето място – може не постоянно да сме съгласни с колегата, да имаме разлики, само че в никакъв случай не крещим против него на площада и не го хулим обществено., а обсъждаме и решаваме по-заплетените проблеми в полза на варненци ”.

Председателят на Съюз на демократичните сили проф. Румен Христов акцентира в среща с варненци, че съюзът вежду Съюз на демократичните сили и ГЕРБ в изборите за Европейски парламент цели сливане на десния избор, тъй като без да се отхвърля, че Европа има потребност от смяна, на нас тежи отговорността да я съхраним каквато ни я завещаха Шуман и Аденауер. Христов изрази недоумението си от упоритостите на евроскептици, на крайнодесни и крайнолеви да се доберат до европарламента, с цел да играят деструктивно и против досегашните постижения на съюза.

„ В листата на ГЕРБ-СДС има добре образовани, доста способени младежи с опит в европейските институции. Но те имат потребност от знакова фигура като Александър Йорданов, от емблема на демокрацията в България като поръчител за неотклонимия евроатлантически избор на страната ”.

И Христов, и Йорданов бяха единомислещи, че разграничителната линия с останалите декларативно десни партии е въпросът Кой е главен конкурент. За Съюз на демократичните сили и за ГЕРБ това е Българска социалистическа партия./sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР