СДС-Силистра продължи предизборната си кампания с поредица от срещи с

...
СДС-Силистра продължи предизборната си кампания с поредица от срещи с
Коментари Харесай

СДС-Силистра затвърждава подкрепата си сред гражданите и бизнеса в крайдунавския град

СДС-Силистра продължи предизборната си акция с поредност от срещи с родители, бизнес и жители.

На работна среща, инициирана от управлението и родители от Детска ясла 6 „ Бодра промяна “ в град Силистра, претендент общинските съветници на СДС-Силистра Николай Неделчев, Гюлер Меджид, Галина Николова, арх. Атанас Атанасов и Пенка Йорданова се срещнаха с родители и личен състав на яслата.

„ Вярваме, че с поддръжката на родителите и личния състав на Детска ясла 6 „ Бодра промяна “ ще можем да осигурим по-добро бъдеще за децата на Силистра “, съобщи Николай Неделчев.

В рамките на срещата родителите и личния състав споделиха своите упования за развиването на яслата и пожелаха триумф на СДС-Силистра.

СДС-Силистра също по този начин стартира поредност от срещи по покана на бизнеса. На среща с управлението и чиновниците на транспортно-логистичната компания „ Памела “ претендент общинските съветници на партията показаха задоволеност от програмата и личностите в листата на СДС-Силистра.

„ Общинските съветници на СДС-Силистра и кмета на ГЕРБ-Силистра са най-работещата формула за ръководство на община Силистра “, обявиха представителите на компанията.

„ Момичетата на Късмета “ на СДС-Силистра също по този начин продължиха да се срещат с жители от град Силистра, написа.

Те направиха два лъча из града, като разговаряха с хора от разнообразни възрасти и раздаваха и разясняваха програмата на СДС-Силистра и листата на претендент общинските съветници с номер 25.

„ Срещахме се с доста хора, които са заинтригувани от нашата стратегия и от това, което можем да създадем за Силистра “, обявиха „ Момичетата на Късмета “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР