СДС приветства изявлението на министър-председателя Бойко Борисов, че България ще

...
СДС приветства изявлението на министър-председателя Бойко Борисов, че България ще
Коментари Харесай

СДС: Категорично подкрепяме решението да кандидатстваме за чакалнята на еврозоната

СДС приветства изказването на министър-председателя Бойко Борисов, че България ще кандидатства до края на април за чакалнята на еврозоната. Това решение е визионерско и извънредно значимо за България, оповестиха от партията.

" Ние неведнъж изразихме терзанието си, че в случай че не го създадем в този момент, евентуално ще загубим опцията за това в близко бъдеще. Отново подчертаваме, че концепцията за безспорен консенсус по тематиката в нашето общество е невъзможна, тъй като прокремълското лоби в никакъв случай няма да я поддържа ", акцентират Съюз на демократичните сили.

Влизането на България в еврозоната ще бъдe събитие, съизмеримо с приемането ни в НАТО и Европейски Съюз. Лидерът, който го реализира, ще напише нова страница от пътя ни към проспериращите европейски страни, считат те.

" Още един път показваме мощната си поддръжка за кандидатстването за чакалнята на еврозоната и се надяваме на допустимо най-бързото ни приемане в този влиятелен клуб. В последния месец, когато Европа претърпява едни от най-трудните си дни, България, въпреки и най-бедна в Европейски Съюз, сподели, че се оправя доста по-успешно и умно от други страни и е почтена да изкачи още едно значимо ходило към пълноправната си евроинтеграция! Еврозоната ще ни донесе единствено изгоди. Нека българските жители не се поддават на погрешни внушения и да бъдат уверени, че това е вярната стъпка за бъдещето на страната ни! ", се споделя още в събщението.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР