СДС почете невинните жертви на комунизма на Черната страна пред

...
СДС почете невинните жертви на комунизма на Черната страна пред
Коментари Харесай

СДС за жертвите на комунизма: Избити са хиляди невинни, смазан е цветът на нацията

СДС уважи почтените жертви на комунизма на Черната страна пред храма " Всички български мъченици ". Лидерът на сините Румен Христов, хора от управлението на партията и нейната софийска организация сервираха венци и цветя и се помолиха за починалите без съд и присъда.

На този ден преди 78 години така наречен Народен съд осъжда на гибел регенти, 67 народни представители, министри, генерали, полковници. На този ден почитаме жертвите на комунизма по предложение на президентите на Съюз на демократичните сили Желю Желев, Петър Стоянов, съобщи по-рано от трибуната на Народното събрание Румен Христов.

През011 година датата е формалното одобрена по предложение на ГЕРБ.

„ Поставя се началото на унищожаването на цвета на  на нацията, с цел да могат руските окупатори и нашите комунисти да открият режима си, да избиват почтени да лишават имушеството им и да наложат насилствено  нов ред на гнет и боязън. След 9 септември 1944 година са убити и безследно изчезнали 20 000 души, изселени 30 000, неуместните са дамгосани като врагове на народа, върна се към мрачните времена водачът на Съюз на демократичните сили.

Комунистите не са питали българския народ дали желае реки от кръв и свирепост. Извършени са зверства, съизмерими единствено с тъмните времена на Средновековието, продължи той.

В идващите години без съд и присъда в лагерите на гибелта са въдворени, измъчвани и убивани хиляди българи. Безчинствата на режима не престават през целия 45 годишен живот. Да не забравяме изселването на българските турци, цинично разгласен като Възродителен режим, напомни Христов.

Тези зверства би трябвало да срещнат отпор от всеки български жител, тъй като тук място за идеология и опълчване няма. Да бъдем хора, а не партийно оцветени антагонисти. Да се поклоним пред жертнвите на комунизма, заключи ръководителят на сините. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР