СДС остана без кандидат за евроизборите в листата на ГЕРБ,

...
СДС остана без кандидат за евроизборите в листата на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Кандидатът на СДС за евролистата на ГЕРБ избяга!

СДС остана без претендент за евроизборите в листата на ГЕРБ, откакто ненадейно първият договарящ на България с Европейски Съюз, някогашен външен министър, експредседател на Столичния общински съвет и водач на групата на Съюз на демократичните сили в него Владимир Кисьов, който предходната седмица беше показан в централата на ръководещата партия, се отдръпна, заяви bTV.

Кисьов е някогашен началник на Столичния общински съвет по време на първия мандат на Бойко Борисов като кмет. Лидерът на сините Румен Христов получи на 15 март мандат от Националния съвет на Съюз на демократичните сили за договаряния за коалиция с ГЕРБ.

"Ние сме демократична групировка и има разнообразни отзиви, само че аз считам, че ще бъде утвърдена обединението със съществено мнозинство”, съобщи Румен Христов.

От през вчерашния ден в Съюз на демократичните сили започнаха номинациите за две места в евролистата на ГЕРБ, които ще се проведат по съкратената процедура заради липса на софтуерно време. Това би трябвало да стане до вторник.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР