СДС най-вероятно ще се яви заедно с ГЕРБ на повечето

...
СДС най-вероятно ще се яви заедно с ГЕРБ на повечето
Коментари Харесай

СДС най-вероятно ще се яви с ГЕРБ и на местните избори, обяви Румен Христов

СДС най-вероятно ще се яви дружно с ГЕРБ на множеството места на локалните избори през есента. Това съобщи водачът на партията Румен Христов през днешния ден, откакто разгласи, че на " сложните " европейки избори съюзът е бил сполучлив. Съюз на демократичните сили има един евродепутат - Александър Йорданов, който бе шести в евролистата на ГЕРБ.

Макар да сподели, че към момента няма решение и диалозите са бегли, Румен Христов съобщи, представен от " Фокус ": " Очевидно е, че когато един съюз работи добре, той би могъл да се развива. Най-вероятно да се развива. Ние имаме едно решение, което дава независимост на нашите локални структури да вземат решение по какъв метод ще се явят на есен за локалните избори, като възбраната е към Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. На множеството места най-вероятно ще бъдем дружно с ГЕРБ. Това го желаят нашите структури и структурите на ГЕРБ. Местната власт е извънредно значима ".

В отговор на въпрос на публицисти за Румен Христов сподели, че в случай че Съюз на демократичните сили е била в коалиция с " Демократична България ", са щели да имат двама или повече евродепутати, само че били водени договаряния и изискванията били унизителни за Съюз на демократичните сили. По думите му в политиката би трябвало да се постъпва рационално.

Според Владимир Кисьов Съюз на демократичните сили е съумяла да засилва освен твърдото си ядро, само че и огромна външна страна, която е била обезверена.

От Съюз на демократичните сили оповестиха, че ще работят за участие на България в еврозоната и Шенген.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (620)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР