СДС направи заявка да се яви в коалиция с ГЕРБ

...
СДС направи заявка да се яви в коалиция с ГЕРБ
Коментари Харесай

Лидерът на СДС: Спряхме похода на БСП

СДС направи поръчка да се яви в коалиция с ГЕРБ и на локалните избори наесен. Това стана ясно от думите на ръководителя на Съюз на демократичните сили Румен Христов по време на първата конференция на партията след изборите за Европейски парламент. Той регистрира като сериозен триумф за партията изборите на Екологичен потенциал, на които евродепутатски мандат завоюва и излъченият от Съюз на демократичните сили Александър Йорданов, който беше в листата на ГЕРБ.

Христов посочи, че съюзът с ГЕРБ е бил за евроизборите. Според него обаче е явно, че когато един съюз работи добре, той би могъл да се развива и предвижда, че най-вероятно това ще се случи.

„ Ние имаме едно решение, което дава независимост на нашите локални структури да вземат решение по какъв метод ще се явят на есен за локалните избори, като възбраната е към Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. На множеството места най-вероятно ще бъдем дружно с ГЕРБ. Това го желаят нашите структури и структурите на Политическа партия ГЕРБ. Местната власт е извънредно значима “, акцентира още той, представен от " Фокус ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР