СДС изрази готовност съюзът с ГЕРБ да продължи и за

...
СДС изрази готовност съюзът с ГЕРБ да продължи и за
Коментари Харесай

СДС: Съюзът с ГЕРБ ще продължи и за местните избори

СДС изрази подготвеност съюзът с ГЕРБ да продължи и за идните локални избори. Това съобщи, ръководител на Съюз на демократичните сили в отговор на въпрос за бъдещото съдействие на двете партии по време на конференция, на която бяха оценени резултатите от изборите за Европейски парламент.
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
уточни, че са водени бегли диалози на тази тематика. " Очевидно когато един съюз работи добре, той би трябвало да се развива ", изясни Христов и посочи, че от срещите по места такова предпочитание за съдействие е декларирано както от локалните структури на Съюз на демократичните сили, по този начин и от ГЕРБ.

Христов акцентира, че досегашният съюз е бил съюз за евроизборите. По думите му, това са били доста сложни избори. Той уточни, че те на процедура са били превърнати във " избор на съмнение към държавното управление ".

Победата той отдаде на мобилизацията на ГЕРБ и дейната роля на министър-председателя в последната седмица.

Снимка: Ладислав Цветков

Христов посочи, че Съюз на демократичните сили - най-старата демократична групировка, има още веднъж представител в Брюксел. Сред целите, които той сложи на фокус в работата на ЕНП, са постигането на повече интеграция, участието в Шенген и европейски жители с европейски приходи.

" За нас резултатът на тези избори е триумф - спряхме походът на Българска социалистическа партия към властта ", сподели още той, представен от Българска телеграфна агенция. Христов изрази задоволеност, че десницата ще резервира болшинство в Екологичен потенциал. По думите му България ще даде повече десни евродепутати в сравнение с Холандия. Христов регистрира, че има капацитет за последователно възобновление на Съюз на демократичните сили.
Новаков: България няма девет живота, с цел да си разреши още едно ръководство на Българска социалистическа партия "Научихме урока и ще си вземем изпита ", съобщи претендентът за евродепутат във връзка със свадите към парцелите на властта
Избраният за евродепутат Александър Йорданов сподели, че 30 години след основаването си Съюз на демократичните сили сподели, че е дейна, същинска и има своята поддръжка в страната. Според Йорданов в Европа от ден на ден в бъдеще ще се ръководи съдружно и в единодушие в името на положителния живот на хората в Европа.

Той посочи още, че ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация дружно имат 7 евродепутати, което е с двама повече от парламентарната съпротива Българска социалистическа партия, а останалите парламентарни партии нямат евродепутати.

Снимка: Ладислав Цветков

Александър Йорданов поздрави Радан Кънев, който също става евродепутат и посочи, че желае или не, в границите на ЕНП ще му се постанова да работи с ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР