СДС и ГЕРБ издигнаха Златко Живков за рекорден шести мандат

...
СДС и ГЕРБ издигнаха Златко Живков за рекорден шести мандат
Коментари Харесай

СДС и ГЕРБ залагат за шести мандат на Златко Живков в Монтана

СДС и ГЕРБ издигнаха Златко Живков за рекорден шести мандат за кмет на Монтана. Той бе показан като номинация на обща конференция на двете партии.

" Както знаете, Златко Живков е пет мандата кмет на Монтана. Той ръководи добре града. Златко Живков е и общият представител на Съюз на демократичните сили и ГЕРБ в града ", сподели ръководителят на сините Румен Христов.

" Кандидатурата за рекордния шести мандат не е самоцел, пред мен са ползите на родното място. Положителните промени и преобразуването на Северозапада би трябвало да продължат ", сподели градоначалникът на Монтана, който благодари за поддръжката на премиера Борисов и партия ГЕРБ. " Амбициите ми са свързани с виталния стандарт и развиването на общината. Разчитам на поддръжката на ГЕРБ, тя е извънредно значима. Това, на което се надявам, е безапелационен първи тур ", съобщи Живков.

" Със Златко щяхме да сме дружно кметове, когато аз бях кмет на София, само че тогава имаха спор с Искра Фидосова. От името на държавното управление може да обещае пътя Ботевград-Мездра и двата обхода. Това ще докара и вложители, а пътят до Видин ще се взема за 1 час, сподели от своя страна министър председателят Бойко Борисов.
Източник: DarikNews.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР