СДС и Движение Гергьовден се подписаха под политическо споразумение в

...
СДС и Движение Гергьовден се подписаха под политическо споразумение в
Коментари Харесай

СДС и Движение Гергьовден сключиха политическа сделка пред Борисов

СДС и " Движение Гергьовден " се подписаха под политическо съглашение в наличието на премиера Бойко Борисов , оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

Двете партии подписаха договорката в централата на ръководещата партия в София.

" Всеки един човек в ГЕРБ ясно осъзнава, че единството прави силата. Ако десните партии не се бяха обединили за европейските избори - рискувахме доста гласове да се разпилеят, да отидат в нищото, даже и при Българска социалистическа партия. Не сме единствените десни и е изцяло обикновено да обединим сили с други обединения предвид на общата ни цел - ЕНП да има най-сериозно посланичество в идващия Екологичен потенциал ", означи Борисов след подписването.

Той е безапелационен, че Българска социалистическа партия и " Да, България " работят дружно.

" Някога някой да е чул Българска социалистическа партия или " Да, България " да кажат неприятна дума един за различен. Ако се направи разбор на потеклото на " Да, България ", ще се даде отговор на въпроса на какво се дължи тази непосредственост с Българска социалистическа партия ", разяснява още той.

От своя страна ръководителят на " Движение Гергьовден " Драгомир Стефанов съобщи, че " да подкрепим единствената дясна листа е натурален избор за нас. Тъмночервени облаци са надвиснали над страната и по тази причина е извънредно значимо да спрем Българска социалистическа партия да не влезе във властта ".

По думите на ръководителя на Съюз на демократичните сили Румен Христов, когато наближат избори е обикновено партии със сходни визии да потърсят обединяване. Той още веднъж посочи значимостта на това БСП/БКП да не бъдат допускани във властта и изрази убеденост, че ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще излъчат най-вече евродепутати.

" ЕНП е силата на Екологичен потенциал. Всяка дясна групировка в България би трябвало да осъзнае значимостта на това какъв брой мандата ще получи ЕНП в идващия Екологичен потенциал , а доколкото знам " Да, България " ще изпратят своя показал другаде, в случай че той влезе. Без поддръжката и доверието на Европейски Съюз сме заникъде. Преди няколко години бяхме в такава обстановка, стопираха ни еврофондовете ", сподели почетният ръководител на " Движение Гергьовден " Любен Дилов - наследник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР