СДС без кандидат за евроизборите в листата на ГЕРБ. Неочаквано

...
СДС без кандидат за евроизборите в листата на ГЕРБ. Неочаквано
Коментари Харесай

СДС без кандидат за евроизборите в листата на ГЕРБ

СДС без претендент за евроизборите в листата на ГЕРБ. Неочаквано Владимир Кисьов се отдръпна, откакто предходната седмица беше показан в централата на ръководещата партия.

Екипът на bTV Новините потърси Кисьов, с цел да разбере за какво се отдръпва, само че без триумф.

Той е някогашен началник на Столичния общински съвет по време на първия мандат на Бойко Борисов като кмет. Името му провокира скандал, тъй като не е минал през номинации в Съюз на демократичните сили, а водачът на сините Румен Христов стартира договаряния за коалиция с ГЕРБ, без да има мандат за това.
Владимир Кисьов: Синята концепция не е заровена Първият договарящ за еврочленството на България съобщи, че още не е ясно дали ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще тръгнат дружно на избори
" Ние сме демократична групировка и има разнообразни отзиви, само че аз считам, че ще бъде утвърдена обединението със съществено мнозинство”, съобщи Румен Христов.

От през вчерашния ден в Съюз на демократичните сили започнаха номинациите за две места в евролистата на ГЕРБ, които ще се проведат по съкратената процедура заради липса на софтуерно време.
ГЕРБ предложи на Съюз на демократичните сили две места в листата за евровота Най-вероятно за сигурното място ще бъде посочен Владимир Кисьов
В обединението „ Демократична България” чакат ЕНП, АЛДЕ и ПЕС да са по-взискателни към своите партии-членки у нас.

„ Не са задоволително сериозни към своите членове в България единствено и единствено, с цел да задържат тяхната поддръжка, техните евродепутати. Тези неща би трябвало да си ги споделяме в очите”, разяснява Стефан Тафров, претендент за евроизборите на „ Демократична България”.

Предстои избор на лидер на листата на " Демократична България " за вота през май.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР