Сдружение Сини Сърца, което имаше свой представител на срещата с

...
Сдружение Сини Сърца, което имаше свой представител на срещата с
Коментари Харесай

Сдружение Сини Сърца подкрепи ръководството на Левски

Сдружение " Сини Сърца ", което имаше собствен представител на срещата с премиера Бойко Борисов в петък, през днешния ден излезе с публична позиция, в която поддържат напълно настоящето управление на столичния гранд. Публикуваме мнението им без редакторска интервенция:
 Фракцията
Фракцията " Ултра Варна " поддържа НКП на Левски

Тези, които хулят и плюят дано се замислят в какво са съумели и в какво са се потвърдили

" Скъпи левскари,

Последните 10 години бяха изпълнени с съмнения и земетресения за обичаният ни клуб. Блясъкът и триумфите му останаха единствено в сърцата и фантазиите ни. Вместо тях, бяха насъбрани отговорности в размер на милиони, прикрити от неналичието на финансова бистрота. Съмнителна селекция на футболисти, слаби резултати в шампионата и европейските шампионати, сложиха на колене обичания от нас Левски.
 Полският Лехия (Гданск) пита за непотребен състезател на Левски
Полският Лехия (Гданск) пита за непотребен състезател на Левски

" Сините " може и да се разделят с Франко Мазурек

Като жители и последователи милеещи за синия тим, сме загрижени от протичащото се през миналите седмици и не можем да останем неутрални в подобен миг. Ние от съдружие " Сини Сърца " заявяваме следната позиция:

Изразяваме поддръжката си към настоящето управление, което през последната година стабилизира и преобрази ПФК Левски. С поредна и вярна финансова политика, както и структурни промени, образа на клуба стартира да се възстановява. Натрупаните отговорности са предоговорени и постоянно погасявани. Направените вложения в детско-юношеската школа ни дават вяра, че още един път първият тим ще е формиран от момчета със сини сърца.

Смятаме, че всеки би трябвало да дава отговор за дейностите си, без значение от обучение, убеждения, политическа принадлежност, имуществено положение, персонално или публично състояние. Над всички нас стоят законите и Конституцията на Република България, и ние би трябвало да ги съблюдаваме, и да отговаряме пред тях и хората.

Призоваваме всеки да приложи неприкосновената му независимост на съвестта и мисълта, и да поддържа обичания тим. Ние ще продължим да оказваме помощ, съгласно опциите си, за неговото успокоение и развиване, в това число и присъединяване в митинги, които са в границите на закона.

Само Левски!

С почитание

Сдружение " Сини Сърца ".
 Петър Хубчев: Селекцията в Левски е отворен развой
Петър Хубчев: Селекцията в Левски е отворен развой

" Доволен съм от първата част на подготовката "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР