Сдружение ПФК Ботев ,Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и

...
Сдружение ПФК Ботев ,Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и
Коментари Харесай

Сдружение ПФК Ботев и феновете изказаха подкрепа за Киров и футболистите

Сдружение ПФК Ботев,Клуб на последователите на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас излязоха с обръщениЕ към всички ботевисти и притежателя на клуба Георги Самуилов.

Преставяме ви го в цялостния му тип:

Уважаеми Ботевисти,

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на последователите на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас Ви благодарим за невероятната поддръжка, която получи нашият обичан отбор на финала за Купата на България! За следващ път доказахме кой е най-обичаният тим в Пловдив. За жал, резултатът от мача е отрицателен, само че това не трансформира нашата обич към Ботев!

Категорично заявяваме безрезервната си поддръжка към старши треньора Николай Киров, треньорския и медицинския щаб, както и към футболистите в тима! През последните години всички те ни донесоха доста наслади, незабравими мачове и титли, чакани десетилетия, осмислили любовта към Ботев на генерации ботевисти, което няма да забравим! Никой не е непогрешим и се надяваме всеки от тях да си е взел поука и в бъдеще всички дружно да не престават да ни радват с нови триумфи.

Същевременно уверяваме господин Георги Самуилов, че може да разчита на нашето цялостно подпомагане в своите старания по довършването на Колежа, което ние чакаме с голямо неспокойствие, както и по цялостното развиване на ПФК Ботев Пловдив.

Г-н Самуилов, имаме вяра, че човек с Вашето състояние няма да допусне странични фактори да провалят реализирането на фантазията на всички ботевисти. А недоброжелателите, които се пробват да разединят жълто-черната общност, дано знаят, че опитите им са обречени на неуспех!

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на последователите на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР