Сдружение Дунавско сияние“ предлага за пета поредна година на русенцида

...
Сдружение Дунавско сияние“ предлага за пета поредна година на русенцида
Коментари Харесай

Сдружение „Дунавско сияние“ отново иска да разцъфне дървото на влюбените в Русе

Сдружение „ Дунавско зарево “ предлага за пета поредна година на русенцида се включат в одобряване на станалата градска традиция “Да разцъфне Дървото на влюбените в Русе ”.

Във връзка с празника на Свети Валентин – Деня на влюбените, Сдружение с нестопанска цел „ Дунавско зарево “, Онлайн Арт магазин „ Пифчо “, „ Ауреа Артис “ – магазин за артистични и ръчно направени дарове и Дворецът на Децата, провеждат поредност отсъбития, с които да предизвикат творчеството на нашите съграждани да сътворяват и подаряват обич и вяра.

Предвидили сме следната поредност от събития:

Конкурс за най-креативно обръщение за любовта и другарството, в който са поканени да вземат участие всички, които се усещат влюбени. Техните истински картички с посочени: имена, години и GSM за връзка, ще се предават и събират в магазина за артистични и ръчно направени дарове „ АУРЕА АРТИС “ с адрес: ул. „ Асен Златаров “ №11 от 10.30 ч. до 18.00 ч., а в събота до 14.00 ч. Те ще бъдат оценени от умело жури с ръководител Соня Миленкова от „ Ауреа Артис “. Най-добрите, естествено, ще получат награди.

Начало на състезанието: 09.01.2023 година

Краен период: до 09.02. 2023 година / Четвъртък/ ;

Безплатна работилничка за Валентинки с обезпечени материали. Арт ателието ще чака своите влюбени майстори на 4 февруари /събота/ в Дворецана децата от 11.30 часа.;

Кулминация на самодейността ще се състои на 14 февруари /вторник/ от 14.30 ч. пред Дървото на влюбените /Дървото пред Доходното здание/. То ще “разцъфне ”с неповторимо направенитеот всички Валентинки. Предсимволното Дърво своето майсторско удостоверение ще получат най-сръчните участници в състезанието. Освен това, уредниците са подготвили иоригинални бутикови награди.

Традиционно всеки русенец, включил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от основателите самостоятелно обръщение за любовта и другарството.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР