Сдружение „Ботев Пловдив“ излезе с официално съобщение, че връща една

...
Сдружение „Ботев Пловдив“ излезе с официално съобщение, че връща една
Коментари Харесай

Феновете на Ботев Пловдив ще издигат паметник на Динко Дерменджиев

Сдружение „ Ботев Пловдив “ излезе с публично известие, че връща една позабравена самодейност от предишния век. Организацията разгласи, че започва акция за издигането на монумент на клубната легенда Динко Дерменджиев. След това се възнамерява и слагането на скулптури и на други известни футболисти от историята на „ канарчетата “.

Ето и известието на съдружие " Ботев Пловдив ":
На този ден, в който всички прекланяме глава пред подвига на нашия бунтовник Христо Ботев, дружно с Инициативен комитет от пловдивски общественици ще възродим клубната традиция отпреди десетилетия, дала началото си с построяването на първия монумент на Христо Ботев в Пловдив.

Сдружение „ Ботев Пловдив “ започва дълготрайна самодейност за отдаване респект на огромните персони в клубната история на най-стария футболен клуб в България. Началото на акцията ще бъде обещано с отдаване на респект към именития Динко Дерменджиев – Чико, чийто монумент ще бъде повдигнат пред стадион „ Христо Ботев “, а следващи начинания са свързани с желанието за създаване монументи на легендите, дали основата на футболния клуб и донесли ни толкоз наслада през годините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР