Сделката за продажбата на ЧЕЗ трябва да се провери основно

...
Сделката за продажбата на ЧЕЗ трябва да се провери основно
Коментари Харесай

Сидеров: Сделката за продажбата на ЧЕЗ трябва да се провери

Сделката за продажбата на ЧЕЗ би трябвало да се ревизира главно и всичко подозрително да се почисти. Ако има съображение да се приключи, тя би трябвало да се приключи.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила. Той разяснява новината за продажбата на ЧЕЗ. "Ще повдигна въпроса. Според мен Министерски съвет би трябвало да се занимава с тази тематика, няма кой различен. Българското енерго, както го наричахме, беше обещано на безценица на чешка държавна компания и нарекоха това приватизация. Защо ние не отидем да купим чешкото енерго “, даде образец той.

"Може би Прокуратурата също би трябвало да се занимае с тази договорка. Сигурно има какво да се търси. Има и нова антикорупционна организация, с която ГЕРБ доста се гордее. Нека и тя да ревизира, а не да ревизират дали съм попълнил декларация, че имам художествена изложба “, прикани Сидеров.

В отговор на въпрос дали чешкото държавно управление е трябвало да уведоми българското за договорката Волен Сидеров отговори: "Ако не си е направило труда държавното управление на Чехия, то българското би трябвало да зададе въпроса. Какво пречи на българското държавно управление да извика посланика, да насочи запитване към държавното управление на Чехия и на срещите на високо ниво в Брюксел този въпрос да се сложи “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР