Сделката за преминаването на Неймар от Барселона в Пари Сен

...
Сделката за преминаването на Неймар от Барселона в Пари Сен
Коментари Харесай

Гризман или Дибала сменя Неймар в "Барса"?

Сделката за прекосяването на Неймар от " Барселона " в " Пари Сен Жермен " не е дефинитивно оповестена, само че каталунските издания към този момент излязоха с съответни имена на футболисти, които ще заменят 25-годишният бразилец в офанзивата на испанския гранд.

Според " Спорт ", вместо Неймар, с Меси и Суарес ще си партнира Антоан Гризман или Пауло Дибала.

Френският нападател на " Атлетико " Мадрид е спряган за трансфер в " Манчестър Юнайтед ". Той обаче ще коства на " алените дяволи " колосалната сума от 200 млн. евро. Гризман, който през предишния сезон вкара 26 гола в 53 мача за " дюшекчиите ", преподписа своя договор с отбора от Мадрид, само че освобождаващата му уговорка ще бъде по силите на каталунците, в случай че получат чаканите 222 млн. евро за Неймар.

Другият вид за заместител на бразилеца е отбелязалият 19 гола в 48 мача през предишния сезон с фланелката на " Ювентус " Пауло Дибала. Той е оценен от " Старата госпожа " на 170 млн. евро. От " Барса " обаче ще би трябвало да са доста настоятелни, защото италианския първенец надали ще е податлив да се раздели с аржентинеца.

Очаква се в околните дни договорката сред каталунците и ПСЖ да бъде финализирана и оповестена, а най-вероятно Неймар ще се причисли към парижани за 5 години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР