Сделката за покупката на ЧЕЗ от „Инерком“ може и да

...
Сделката за покупката на ЧЕЗ от „Инерком“ може и да
Коментари Харесай

Журналист: Сделката за ЧЕЗ може да се провали

Сделката за покупката на ЧЕЗ от „ Инерком “ може и да се провали, такова мнение изрази пред " Дарик " журналистът Иван Бакалов. Той не чака недоволството по тематиката да докара до предварителни избори. По думите му дали да има предварителни избори взема решение Бойко Борисов.
„ Не изключвам, тъй като в случай че настъпят някакви затруднения, ЧЕЗ като нищо може да направи един финт и да избере втория покупател, тъй като за ЧЕЗ са по-важни парите, които ще завоюва от Арбитражния съд във Вашингтон, които страната няма по какъв начин да не заплати, и като избере втория всички ще увиснат. При втория най-вероятно отново има включени български участници, там е главно индийска компания, само че е присъединила някакви компании “, сподели Бакалов.
На въпроса след цялото напрежение, което се сътвори по тематиката, дали са вероятни предварителни избори, журналистът съобщи, че съгласно него не са вероятни.
„ В обществото царува доста огромна незаинтересованост, уморило се е от всичко. Самото настоящо държавно управление е определено от хора, които от немай къде са дали своят вот за него, да е той. Има и такива гласоподаватели. Но той събра 1 млн. гласа. На всеки последващи избори той смъква гласовете. Той печели, само че не може да ръководи без коалиция. България отсега нататък е обречена на обединения. За да имаме едно ръководство с една партия би трябвало да стане напълно мажоритарна изборната система и това е допустимо, само че не мисля, че е доста положително “, добави Бакалов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР