Сделката за Матеус Машадо е пред провал, пише Тема Спорт“. Ръководството

...
Сделката за Матеус Машадо е пред провал, пише Тема Спорт“.
Ръководството
Коментари Харесай

Сделката между Черно море и Бенфика е пред провал

Сделката за Матеус Машадо е пред неуспех, написа „ Тема Спорт “.

Ръководството на Черно море водеше договаряния с Бенфика за продажбата на 20-годишния бразилец, който трябваше да подпише с Б тима на лисабонския гранд. Засега обаче нещата са в застой и е малко евентуално да се случат. Все отново вярата на варненци е, че до края на трансферния прозорец на 7 септември може и да има развиване. На „ Тича “ обаче не са склонни да правят отстъпка от желаните за играча пари – към милион евро. Футболистът бе оставен запаса в последния мач с Лудогорец, само че през втората част Илиан Илиев го пусна в игра.

Машадо пристигна при започване на годината от Кхор Факан (ОАЕ), а преди този момент е бил в школите на Гремио и Интернасионал в родината си.

Сериозен интерес от чужбина има и към Алекс Фернандес, който също се понрави с представянето си. Старши треньорът на моряците Илиан Илиев пък имал подготвен вид за нов чужденец, в случай че се стигне до продажбата на Машадо. Според осведомени въпросният футболист можело да пристигна и в случай че няма договорка за Матеус с Бенфика.

Друг отбор от елита Арда пък към този момент има разполагаем нов състезател. Това е добре познатият Ел Мами Тетах, който игра през предишния сезон. Той бе чартърен от турския първокласен Аланияспор и трябваше да се върне. Крилото от Мавритания обаче още веднъж не попада в сметките на Аланияспор и отново бе преотстъпен в клуба от Кърджали. Вчера Тетах направи първа подготовка с отбора. Засега обаче няма индикации за бързо картотекиране на играча, който ще чака работна виза.

Мачът на Арда с Левски този кръг бе отсрочен. Така идващият формален дуел ще е на 1 септември (петък) – посещение на Пирин Благоевград. Очаква се Ел Мами Тетах да е на линия след паузата за националните тимове. За тогава кърджалийци са договорили контрола с Локомотив Пловдив. Както е известно, за тогава е плануван предварителният кръг за Купата на България с отборите от Втора и Трета лига и по тази причина Арда е избрал първокласен противник. Сега поради отсрочения мач с Левски няма да има инспекция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР