Сделката за Brexit трябва да се отложи, ако Парламентът не

...
Сделката за Brexit трябва да се отложи, ако Парламентът не
Коментари Харесай

Трима британски министри към Мей: Brexit пак трябва да се отложи

Сделката за Brexit би трябвало да се отсрочи, в случай че Парламентът не утвърди съглашение през идващите дни, предизвестиха обществено за първи път трима министри от кабинета.
Преди решаващото гласоподаване в Камарата на общините Грег Кларк, Амбър Ръд и Дейвид Гоук оповестиха пред „ Дейли мейл “, че времето изтича и се надяват скоро на пробив в договарянията, съобщи БГНЕС.
Ако не, те обявиха, че са подготвени да се опълчват на Тереза Мей и да гласоподават за отсрочване.
От „ Даунинг стрийт “ споделиха, че възгледите на тримата по разновидността „ без договорка “ „ надали са загадка ".
В изказването се споделя: „ Премиерът работи интензивно, с цел да подсигуряваме, че ще получим договорка с Европейски Съюз, която ни разрешава да реализираме резултатите от референдума. Именно върху това би трябвало да се концентрира силата на кабинета. “
Говорителката на Тереза Мей съобщи, че министър председателят ще има още един " интервал на ангажираност " по Brexit на срещата на върха на Европейски Съюз и Лигата на арабските страни в Шарм ел-Шейх, Египет - в това число среща с ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск.
Британските депутати може да гласоподават ревизираната договорка за Brexit още през идната седмица, до момента в който преговорният екип на страната в Брюксел се бори да реализира съглашение за овакантяване, което да предотврати вероятно безредно излизане от Европейския съюз. Ако министър председателят Тереза ​Мей не успее да реализира съглашение за Brexit, утвърдено от английския парламент, тя ще би трябвало да реши дали да отсрочи напускането, или да хвърли петата по величина стопанска система в света в безпорядък, напускайки без договорка на 29 март.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР