Сделката приключи – компанията на Уейнстейн вече не съществуваПродуцентска компания

...
Сделката приключи – компанията на Уейнстейн вече не съществуваПродуцентска компания
Коментари Харесай

Сделката приключи – компанията на Уейнстейн вече не съществува
Сделката завърши – компанията на Уейнстейн към този момент не съществува
Продуцентска компания на Харви Уенстейн към този момент не съществува. Новите притежатели потвърдиха, че са завършили договорката за покупката на „ The Weinstein Company “ и показаха нейната наследничка „ Lantern Entertainment “.

Компанията на Уейнстейн беше продадена на „ Lantern Capital Partners “ за 289 млн. $, девет месеца откакто кариерата на Уейнстейн се срина вследствие на избухливите изказвания за полово принуждение и тормоз.

Продажбата е с над 20 милиона $ по-малко от в началото оповестената цена от 310 милиона $.

"Днес обръщаме нова страница", сподели съпредседателите на „ Lantern Entertainment “ Анди Мичъл и Милош Брайович. Новата компания, настояват те, ще бъде "съсредоточена върху творчеството и творчеството" и те са "изключително стимулирани да се трансфорат в действие в тази индустрия".

Миналия четвъртък компанията на Уейнстейн разгласи, че четирима от петте й членове ще се отдръпват при приключването на продажбата, в това число братът на Уейнстейн и съосновател на компанията Боб.

Продажбата дава на „ Lantern “ сбирка с повече от 270 кино лентата, които са генерирали повече от 2 милиарда $ в боксофисите по целия свят, както и ефирен бизнес, който включва стилния сериал "Project Runway".

Сред филмовите заглавия са носителите на Оскар "The King's Speech" и "The Artist “, както и "Inglourious Basterds", "Silver Garments Playbook" и "The Hateful Eight".

Наред с тях те получават и към момента неизлъчените игрални филми "The Upside" с присъединяване на Брайън Кранстън и Никол Кидман и "The Current War" с Бенедикт Къмбърбач. /БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР