Сделката по продажбата на Нова телевизия вече е завършена и

...
Сделката по продажбата на Нова телевизия вече е завършена и
Коментари Харесай

Бомба! Кирил Домусчиев купи Нова тв, задават се големи промени?

Сделката по продажбата на Нова телевизия към този момент е приключена и новият притежател е Кирил Домусчиев. Информацията е получена от три самостоятелни източника, само че към момента няма публично удостоверение от медията или от двете страни по продажбата.

Очаква се новината да бъде обявена публично на следващия ден (сряда). Източниците на " Топновини.бг " настояват, че продажбата е финализирана предходната седмица и оттук насетне предстоят съкращения в администрацията. По непотвърдена информация шеф на малкия екран ще продължи да бъде Вяра Анкова, а през днешния ден на екипа е показан и новият началник на новините - Виктория Бехар.

Доскоро Бехар бе шеф на дирекция “Комуникация и информация " в министерството на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Това е първата работа на някогашния продуцент на вести в bTV след закриване на ведомството на Лиляна Павлова. Виктория Бехар напусна bTV, дружно с Люба Ризова при започване на ръководството на Павел Станчев. Според осведомени, преди да поеме поста в министерството за Европредседателството, тя е имала присъединяване в две компании - туристическа и за кетъринг.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР