Сделката на Европейския съюз за създаване на фонд от 750

...
Сделката на Европейския съюз за създаване на фонд от 750
Коментари Харесай

Кристин Лагард: Сделката на ЕС можеше да бъде по-добра

Сделката на Европейския съюз за основаване на фонд от 750 милиарда евро за подкрепяне на по-слабите стопански системи на блока да се възстановят от коронавирусната пандемия "можеше да бъде по-добра ", съобщи президентът на Европейската централна банка Кристин Лагард  Кристин Лагард Кристин Лагард - френски правист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в Съединени американски щати и Франция. От 1981 в изявление за вестник "Вашингтон пост " (The Washington Post).

Според госпожа Лагард делът на безвъзмездните средства във възстановителния фонд трябваше да бъде по-голям, а този на отпусканите заеми по-малък.

Кристин Лагард поздрави евролидерите

"Можеше да е и по-добре, само че това е доста упорит план ", означи шефът на ЕЦБ.

Президентът на ЕЦБ също по този начин сподели, че е "трудно да се планува " по какъв начин ще наподобява стопанската система след пандемията от Covid-19, предупреждавайки, че "бруталните провокации, които ни удариха (ЕС), ще се върнат да ни преследват ".

Кристин Лагард  Кристин Лагард Кристин Лагард - френски правист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в Съединени американски щати и Франция. От 1981 съобщи, че ЕЦБ ще би трябвало да употребява всички принадлежности, които има, "за да изследва климатичните промени, какъв е евентуалният риск от изменението на климата и по какъв начин това ще се отрази на нашите политики “.

Светът се нуждае от стопанска система, която е "по-зелена, по-гъвкава и има по-голяма непосредственост, в сравнение с преди “, означи тя, като в същото време насърчи банките "да трансформират регулаторната рамка ", с цел да разрешат "по-голяма консолидация ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР