Сделка за продажба на паркомясто в един от най-престижните жилищни

...
Сделка за продажба на паркомясто в един от най-престижните жилищни
Коментари Харесай

Нов световен рекорд! За имот от 12 квадрата платиха $760 000

Сделка за продажба на паркомясто в един от най-престижните жилищни комплекси в Хонконг може да претендира за връх, оповестиха локалните медии. То е продадено от фамилна двойка, притежаваща жилища в комплекса на остров Коулун, 9 месеца откакто го купуват, написа automedia.investor.bg.

 Как наподобява най-скъпото паркомясто в света?

Двойката купува паркомястото през септември 2017 година за към 3,4 милиона хонконгски $ и по-малко от година по-късно го продава за 6 млн., което прави към 760 000 американски $.  По този метод, отбелязва вестник South China Morning Post, предходните притежатели заработват сносно - към 330 000 щатски $, а самата договорка може да претендира за международен връх.

Посочва се, че паркомястото е с размери 5x2,5 м. Освен това, съдейки по фотографията, оповестена от вестника, не се разграничава от нормално паркомясто в търговски център. Собствениците на жилището и техният статус обаче диктуват разпоредбите. Предишният връх за най-скъпо паркомясто също бе подложен в Хонконг предишния юни - 664 000 щатски $ в различен първокласен жилищен комплекс.

 Как наподобява най-скъпото паркомясто в света?

По думите на Сандиа Лау, шефката на организацията за недвижими парцели Centaline Property, жителите на комплекса са хора с пъклен доста пари, които няколко милиона локални $ повече или по-малко по никакъв начин не ги пристеснява. Освен това те имат скъпи коли като Ferrari и Lamborghini, заради което желаят да имат свое паркомясто, а в гаражите на комплекса няма място за всички.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР