SCS Franchise, компанията специализирана в управлението на аптеки, анонсира назначаването

...
SCS Franchise, компанията специализирана в управлението на аптеки, анонсира назначаването
Коментари Харесай

Компанията, специализирана в управление на аптеки, „SCS Franchise“ е с нов Изпълнителен Директор

SCS Franchise, компанията профилирана в ръководството на аптеки, анонсира назначението на нов изпълнителен шеф. Венцислав Маринов поема поста след дълги години опит на разнообразни C-level позиции в бранша на Грижа за здравето.

Промяната идва като естествена стъпка и допълнение на дълготрайната тактика за развиване на компанията, ориентирана към построяването на бизнес модел, осигуряващ ефикасен достъп до B2C пазара и изграждащ мощна връзка с крайните клиенти.

Дългогодишният опит на Маринов като Заместник изпълнителен шеф на „ Софарма Трейдинг “, основен водач на стратегически планове, свързани с районната агресия на Групата компании, подсигуряват реализирането на търсената от акционерите на компанията смяна в SCS Franchise. Основна задача на новия Изпълнителен шеф е дружно с екипа на SCS да открие и създаде най-хубавия модел за бъдещо опериране на бизнеса на веригата аптеки.

Венцислав Маринов започва кариерата си като Финансов специалист във FMCG бранша. Опитът му във фарма бизнеса продължава към този момент над 15 години, като стартира в търговеца на едро и дребно „ Санита Трейдинг “, гр. Варна. След придобиването на компанията от Софарма, господин Маринов поема позицията на Финансов шеф на новосформираната след обединение на 6 компании „ Софарма Трейдинг “. От 2008 година е Заместник изпълнителен шеф и Директор „ Връзки с вложителите “ на „ Софарма Трейдинг “ АД. В тази си роля е управлявал редица планове като създаване на роботизираните хранилища KNAPP в София и Варна, покупко-продажби по придобивания свързани с районната агресия на компанията в Сърбия, построяването на изцяло интегрираната ERP система и доста други. В актуалната си роля в „ Софарма Трейдинг “ като Директор „ Изпълнение на корпоративната тактика “ още веднъж управлява най-важните стратегически планове на компанията. В разнообразни интервали е изпълнявал по заменяне функционалностите Директор „ Човешки запаси “, Директор „ Информационни технологии “ и Директор „ Управление на веригата за доставки “.

Компанията е основана през 2007 година, като главната й цел е да концентрира и ръководи няколко аптечни вериги: “Санита ”, “Сейба аптеки и дрогерии ” и “Софийски аптеки ”.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР