Scorpions е първата група, която се включва в третото издание

...
Scorpions е първата група, която се включва в третото издание
Коментари Харесай

Scorpions открива фестивала Midalidare Rock`2023

Scorpions е първата група, която се включва в третото издание на Midalidare Rock, оповестяват от екипа на фестивала. Популярната немска рок група открива събитието на 30 юни 2023 година

Фестивалът ще продължи до 2 юли. „ Щастливи сме, че можем да стартираме точно със Scorpions, които нямат потребност от показване. Истински митове на рок музиката, които за първи път в България ще изпълнят песни от последния си албум Rock Believer и, несъмнено, всички класики, които всички ние знаем и пеем “, споделят уредниците. 

Scorpions продължава своето международно турне, с което, с изключение на новия им 19-и студиен албум, отбелязва и 50 години от дебюта си с Lonesome Crow. Именно в Rock Believer групата за първи път работи с някогашния барабанист на Motörhead - Мики Дий.

„ Записахме новия албум онлайн, дружно в една стая, както се правеше през 80-те “, споделя вокалът Клаус Майне.  „ Това да сме още веднъж на турне с групата и да свирим пред хиляди хора, представяйки им новата ни музика, е нещо доста особено в кариерите ни “, добавя китаристът Рудолф Шенкер.



Scorpions е приета за рок група номер 1 в Германия и една от най-важните рок групи в целия свят. Има продадени над 120 милиона копия от албумите си, над 5000 концерта. Създатели са на песента Wind Of Change, която господства музикалните ранглисти в целия свят, както и на шлагери като Rock You Like A Hurricane, Still Loving You, Send Me An Angel. Носители са на голям брой награди Имат и звезда на Холивудската алея на славата.  

От през днешния ден в продажба са еднодневни билети за 30 юни, на цена от 90 лв.. Освен това по случай „ черния петък “ се пускат лимитирана численост билети „ Backstage Tour ”, с които почитателите ще могат да надникнат в „ кухнята “ на фестивала и да видят по какъв начин турират международните банди. “Backstage Tour ” са на цена от 20 лв. и важат единствено за притежатели на тридневни билети. Те ще могат да бъдат закупувани до 27 ноември (неделя). Тридневните билети за целия фестивал са на цена от 130 лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР