Счупена стрелка е причината за дерайлирането на влаковата композиция тази

...
Счупена стрелка е причината за дерайлирането на влаковата композиция тази
Коментари Харесай

Собственикът на дерайлиралия влак: Счупена стрелка е причина за инцидента

Счупена стрелка е повода за дерайлирането на влаковата комбинация тази заран на гара Пловдив. Това е безапелационният извод на участвалите в огледа, включително и представители на компанията притежател „ Булмаркет Рейл Карго ", оповестиха посредством пиар организация от самата компания.
 Главен комисар Николов: Няма заплаха за чиновниците и популацията в Пловдив  Дерайлиралият трен в Пловдив и авариралият в Хитрино са на един притежател (обновена)
Според изпратената до медиите информация на местопроизшествието следователите и движимостите лица са намерили счупения език на стрелката, както и голям брой изчезнали скрепителни детайли. От " Булмаркет Рейл Карго " ползват и фотоси:





Междувременно инспекцията на прокуратурата откри, че локомотивът на дерайлиралия през днешния ден трен е същият, който е теглил влака при смъртоносния гърмеж гара Хитрино през декември 2016 година

Около 4:15 ч тази заран на пътническа гара Пловдив при прекосяване пренос дерайлираха двата локомотива и първите три вагона на трен на " Булмаркет Рейл Карго " с 2 локомотива и 25 вагона. Композицията превозвала 1900 тона пропан-бутан. При случая няма потърпевши и заплаха от приключване на газ. Композицията се е движела със скорост 35 км/ч, която е по-ниска от позволената за този сектор 40 км/ч. Пробите на машинистите за алкохол и наркотични субстанции са негативни, оповестяват още от компанията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР