Счупена капачка на дясното коляно. Това е диагнозата за Ивайло

...
Счупена капачка на дясното коляно. Това е диагнозата за Ивайло
Коментари Харесай

В Италия: Чочев е счупил капачка

Счупена капачка на дясното коляно. Това е диагнозата за Ивайло Чочев след ужасяващата травма, която футболистът получи по време на мача от квалификациите за европейското състезание през 2020 сред България и Черна гора.

Чочев бе сменен в 70-ата минута, откакто се хвана за коляното след единоборство с неприятелски футболист. Той очевидно изпитваше доста мощна болежка и беше изнесен с носилка от терена.

Снимка: Lap.bg

Лекарят на клубния му отбор " Палермо " се е свързал незабавно с сътрудника си в щаба на " лъвовете ". Пред изданието " Тутомеркато " Кристиан Франкавила съобщи, че става въпрос за строшаване в капачката на коляното. Футболистът е минал незабавно обзор в болница.

Той обаче не е бил задоволителен, с цел да се откри дали има разкъсване и във връзките на коляното. За това Чочев ще премине още няколко прегледа преди да бъде решено какви ще са по-нататъшните интервенции и какъв брой време ще продължи възобновяване му.

Снимка: Lap.bg

Евентуална интервенция най-вероятно ще бъде осъществена в Италия, а българският футболист ще се възвръща под контрола на лекарския щаб на " Палермо ", където играе от 2014 година насам.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР