Schneider Electric, глобалният лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт

...
Schneider Electric, глобалният лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт
Коментари Харесай

Schneider Electric представи на европейския пазар ново технологичено решение EcoStruxure IT


Schneider Electric, световният водач в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията, показа на европейския пазар EcoStruxure IT – ново решение, което ще предложи на доставчиците на ИТ решения опция да привлекат нови доходи като ръководят центрове за данни, разпределени и ИТ уреди.

Светкавичното разгръщане на размерите данни, съчетано с растежа на IoT и облачните технологии, накара клиентите да основават хибридни екосистеми, включващи съществени центрове за данни, разпределени ИТ или локални, крайни ИТ решения, както и публични и частни облаци. ИТ оборудването още веднъж е с наклонност да става локално, с цел да отговори на условията за широколентова връзка и сигурност на сериозните приложения. Затова дистанционното управление на мрежови архитектури с възходяща комплексност става изключително значимо за крайните клиенти.

EcoStruxure IT разрешава на клиентите безвредно да изнасят услуги като мониторинг, поддръжка и други, с цел да оферират непрекъснато налична физическа инфраструктура, както и ИТ устройства към желаните от тях снабдители на решения.

EcoStruxure IT за първи път се предлага в Европа и с отворена, облачно основана multi-tenant платформа, основана за снабдители на ИТ решения, фокусирани върху центрове за данни и разпръснати ИТ местоположения. Сигурната платформа е подкрепена от аналитичната и планирана функционалност на EcoStruxure и на нея ще се базират приложения и принадлежности за доставчиците на услуги за основаване на нови оферти за услуги и бизнес модели.

Дигиталните трансформации, IoT и лимитираният ИТ личен състав усилват нуждата от надеждна вътрешна инфраструктура и ръководство.

Облачно-базираното ръководство носи преимущества, като събиране на огромни размери от данни на едно място, мониторинг и ръководство от едно устройство или локация и разбор на огромни по размер данни. Ако се употребяват оправдано, тези преимущества могат да подобрят значително мониторинга и ръководството на оборудването на ИТ и центровете за данни, както и да дават по-детайлна информация, която по едно и също време да усъвършенства потреблението на техниката в центровете за данни и да удължи виталния му цикъл.

Вече е налично и облачно-базираното приложение за мониторинг EcoStruxure IT Expert

Първото към този момент налично ИТ приложение на EcoStruxure е облачно-базираното EcoStruxure IT Expert за мониторинг. То разрешава доставчиците на ИТ решения да реализират отдалечени мониторинг услуги, с самодейно даване на рекомендации в действително време, като в това време понижават времето за поправки и усъвършенстват действието на системата. Като употребява огромните данни и интелигентното сравнение от разпръснатите ИТ среди до центъра за данни, EcoStruxure IT Expert дава по-бърз и по-лесен метод за доставка на услугите и поддръжка, изисквана от клиентите, които стават все по-независими във връзка с значимата за тях ИТ инфраструктура.

„ EcoStruxure IT Expert обезпечава сигурна основа за сътрудниците ни да доставят спомагателна и финансово измерима добавена стойност на своите клиенти,” сподели Ким Повлсен, вицепрезидент Дигитални услуги и програмен продукт за центрове за данни в Schneider Electric. „ Това е една коренно нова опция за сътрудниците ни да подсилят връзките си с клиенти, като прибавят подробни данни за действието и успеваемостта на компютризираните уреди, до момента в който оферират по-добра наличност и евентуално редуцирана стойност на услугите посредством прибавянето на нови функционалности посредством EcoStruxure ИТ за сътрудници.”

Основните изгоди от приложението EcoStruxure IT Expert са:

- Неутрална и multi-tenant платформа за наблюдаване, която разрешава на сътрудниците да разширят услугите си като оферират вярното зареждане и изстудяване.

- За клиенти без договорни взаимоотношения, сътрудниците могат да препродават от свое име, за да осъществят предложение за програмен продукт като услуга за спомагателни доходи.

- Глобалната видимост към инфраструктурата на клиентите им – в облака или в извънредно разпределените ИТ системи – с наставления, основани на голям брой събрани данни, за възстановяване на успеваемостта и понижаване на разноските.

- Глобален взор към материалните активи, уведомяване и рекомендации за справяне с разнообразни обстановки, комбинирано с разбор и съпоставяне.

Софтуерната платформа EcoStruxure е налична на британски, испански, италиански и френски език. Предстои скоро да се предлага и на други езици.

“IDC дефинира EcoStruxure като трансформираща платформа, която трансформира главния метод, по който центровете за данни се следят и управляват”, сподели Дженифър Кук, шеф тактики и изследвания на трендове при центровете за данни в IDC.

Като част от архитектурата на EcoStruxure от Schneider Electric, EcoStruxure IT е съвместима с всички физически инфраструктурни устройства с IoT-функционалност, като безвредно зареждане и изстудяване — в това число новите SmartConnect, облачно-активирани непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS), основани да са бързи и икономични за въвеждане в употреба в дребни, разпръснати екосистеми и съвместими с известни индустриални платформи за отдалечено наблюдаване и ръководство.

Програми и поддръжка за снабдители на ИТ решения

За да се реализира оптимален триумф за доставчиците на решения с платформата и приложенията, Schneider Electric предлага особено подготвен екип „ Управление на триумфа на сътрудниците “ за нахлуване и дейно прилагане.

Освен това програмата Partner предлага на клиентите си онлайн образования, документи, регистрация на планове, особено създадени платформи за създаване на планове, промоции, продажби и маркетингови принадлежности.

За стеснен интервал от време, на доставчиците на ИТ услуги могат да се записват за тестов интервал от 30 дни на EcoStruxure IT for Partners на partners.

EcoStruxure е отворената, оперативно-съвместима система за платформи, поддържана от IoT. EcoStruxure обезпечава нараснала сигурност, надеждност, резултатност, резистентност и съгласуваност за клиентите. EcoStruxure способства за напредъка в IoT, подвижността, наблюдението, облаците, анализите и киберсигурността, за реализиране на нововъведения на всяко равнище. Това включва Connected Products, Edge Control, Apps, Analytics & Services. EcoStruxure е внедрена в над 480 000+ системи, с поддръжката на 20 000 систематични интегратори и разработчици, свързващи повече от 1,6 милиона ръководени активи посредством 40+ цифрови услуги.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР