Schneider Electric, глобалният лидер в дигиталната трансформация, енергийния мениджмънт и

...
Schneider Electric, глобалният лидер в дигиталната трансформация, енергийния мениджмънт и
Коментари Харесай

Корпоративният уебсайт на Schneider Electric мигрира към нов домейн


Schneider Electric, световният водач в цифровата промяна, енергийния мениджмънт и автоматизацията, разгласи, че корпоративният уебсайт, в това число цялото наличие на български мигрира към нов домейн. Посетителите от България към този момент могат да намерят цялата налична информация на bg.

При въвеждане на остарелия домейн www.schneider-electric.bg, както и при избиране единствено на se.com, потребителите ще бъдат автоматизирано пренасочвани към новия домейн. Всички субдомейни, като да вземем за пример партньорските портали и програмата за преданост (https://rewards.schneider-electric.com/bg/#/login) няма да мигрират на този стадий.

Промяната е част от световен план на Schneider Electric и поетапно ще обхване всички страни, където компанията оперира. Продиктувана е от желанието да се улесни достъпът до цифровата платформа и да се усъвършенства работата на потребителите с онлайн каналите на Schneider Electric. Затова компанията реалокира уеб домейна си от www.schneider-electric.bg на bg.

„ Schneider Electric е водач в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията. Водени от желанието ни да подобрим прекарването за нашите клиенти и сътрудници, които посещават главната ни цифрова платформа – корпоративния уеб страница, взехме решение, че ще предложим повече улеснение с уеб адрес, който е оптимално елементарно да се напише или запомни – se.com, " показа Йонуц Фаркаш, районен управител на Schneider Electric за България, Албания, Македония и Косово.

Промяната касае единствено домейна и по никакъв метод не визира марката. Брандът, името на компанията, логото и всичко останало, обвързвано с идентичността на Schneider Electric, както и всякаква друга информация, обвързвана с компанията, остава непроменена.
Посетете ни в интернет на: https://www.se.com/bg

Schneider Electric е водач в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, постройките, центрове за данни, енергийната инфраструктурата и промишлеността. С наличие в над 100 страни, Schneider Electric е водач в енергийния мениджмънт – приблизително и ниско напрежение, енергийната сигурност и автоматизацията. Вярваме, че хората и сътрудниците са това, което прави Schneider Electric сполучлива компания и че стремежът ни към нововъведения и резистентност подсигурява, че електрическата енергия е налична (Life Is On) на всички места, за всеки и когато и да е. www.schneider-electric.bg

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР