Считаният за сигурно попълнение на Левски от зимата Кристиан Димитров

...
Считаният за сигурно попълнение на Левски от зимата Кристиан Димитров
Коментари Харесай

Кристиан Димитров отрече за Левски

Считаният за несъмнено попълнение на Левски от зимата Кристиан Димитров сензационно призна, че няма да премине при " сините ".

" Опциите пред мен са или да остана в Ботев, или трансфер в чужбина ", показа Димитров.

Позицията му не се е трансформирала от лятото насам, когато Петър Хубчев също настояваше да го вземе в състава си. Кристиан предпочиташе да има гаранции, че ще играе постоянно и ще развива качествата си. Той е удовлетворен и от това, че в партньорството си с Димитър Пиргов съумява да вдигне равнището си.

22-годишният защитник се тормози и от конкуренцията на " Герена ". Холмар Ейолфсон и Нуно Рейш играят мощно и той счита, че мъчно ще може да ги измести от титулярния състав. Заедно със своите близки играчът е решил, че за него все още е най-важно да играе постоянно и да израства без да е притискан. Подобно нещо в Левски на никого на могат да подсигуряват. Високите условия съпътстват гранда, а публиката му безспорно е най-взискателната в България.

Интересно е да се означи, че двама мениджъри са претендирали, че могат да съставляват Кристиан Димитров. Самият той пък е безапелационен, че няма сътрудник.

При това състояние на нещата на " Герена " ще би трябвало да се насочат към други разновидности, в случай че желаят да подсилят отбраната си.

" Меридиан мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР