Считаният от редица специалисти за един от най-добрите бойци в

...
Считаният от редица специалисти за един от най-добрите бойци в
Коментари Харесай

Джон Джоунс: Невинен съм, израснах много и съм готов за Смит

Считаният от редица експерти за един от най-хубавите бойци в историята на смесените бойни изкуства Джон Джоунс съобщи, че е подготвен за всички вероятни провокации, в това число борбата си с Антъни Смит на 03.03.

Двамата ще се изправят един против различен в шампионски конфликт в лека тежка категория в Лас Вегас на UFC 235.
 Снимка 404097
Източник:

Джоунс бе упрекнат в приложимост на неразрешени стимуланти, само че заради минималното им наличие във взетата от него проба, виновните органи в Невада решиха, че индикаторите може да се дължат на предходната, потвърдена приложимост на допинг от Джоунс, която го лиши от опция да се състезава за сериозен интервал от време. Джоунс се завърна победоносно, побеждавайки Александър Густафсон при последната си поява в осмоъгълника.

" Болен съм. Доста. Надявам се да ми мине до галавечерта в Лас Вегас. Шегувам се, несъмнено. Ще се постарая да съм в оптимална форма.
 Снимка 404099
Източник:

Израснах доста в последните години. Радвам се, че бе потвърдено, че не съм употребявал допинг още веднъж. Това сне съществено напрежение от плещите ми. Невинен съм. Знаете, че в никакъв случай не тичам от отговорност. Винаги съм признавал своите неточности. Надявам се да покажем на какво сме способни със Смит.

Един същински войник в никакъв случай не стопира да се развива. Аз не върша изключение. Никога няма да мога да кажа, че знам и мога всичко. Това е реалност. Няма по какъв начин да си наясно с всичко. Човек се учи, до момента в който е жив. Готов съм за всичко, което може да ми се случи.
 Снимка 307188
Източник:

Не съм оня фен на лесния живот, който помните. Сега единственото ми развлечение е в залата. В положителния смисъл на думата, несъмнено ", сподели Джоунс.
 Бен Аскрен провокира Хабиб Нурмагомедов в осмоъгълника
Американец провокира Хабиб в осмоъгълника

" Америка против Русия постоянно е стремително предизвикателство! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР