Считаният от мнозина за аутсайдер на собственото си домашно Световно

...
Считаният от мнозина за аутсайдер на собственото си домашно Световно
Коментари Харесай

Русия е почти сигурен осминафиналист на Световното по футбол 2018

Считаният от мнозина за новобранец на личното си домашно Световно състезание по футбол отбор на Русия на процедура е първият осминафиналист на Мондиал 2018, откакто воденият от Станислав Черчесов тим стигна до безапелационна победа с 3:1 над Египет в мач, изхвърлил Мохамед Салах и компаия от конкуренцията.
Русия нанесе своя мълниеносен удар при започване на второт полувреме, откакто сред 47` и 62` паднаха цели 3 гола в интерес на Сборная. Старт на головата акция на домакините даде капитанът на " фараоните " Фатхи, който си наниза автогол - 5-ия на Световното състезание. Последва двоен удар от страна на Черишев и Дзюба, които направиха резултата 3:0.
Мохамед Салах върна един гол за Египет след отсъдена дузпа в 73`, само че за повече гостите нямаха сили - 3:1 и триумф за Русия, която има единствено един късмет да не се класира на осминафинал. Той е обвързван с новобранеца Саудитска Арабия, който би трябвало да бие с разлика и Уругвай, и Египет, а руснаците би трябвало да паднат с избрана разлика от Уругвай в последната си среща - нещо, което на процедура е невероятно.
С триумфа си Русия към този момент има 8 попадения от старта на Световното, като по този метод изравни връх на Италия от 1934 година за най-вече попадения след първите два мача за страна-домакин на Мондиал. Освен това с 8-те си гола Сборная към този момент има с 2 гола повече спрямо предходните си две участия на Мондиал.
Утре в програмата на група A ще се изиграе срещата Уругвай - Саудитска Арабия. Подробности от Русия - Египет четете в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР