Считаме, че трябва да се търси подкрепа от всички, и

...
Считаме, че трябва да се търси подкрепа от всички, и
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Трябва да се търси подкрепа от всички партии за кабинет

Считаме, че би трябвало да се търси поддръжка от всички, и всяка една политическа партия да взе участие в постоянния кабинет. Това е смисълът, с цел да има постоянно държавно управление, което да е показало пред себе си избрани национални цели, които са основни за развиването на страната. С оглед на събитията по света, на войната в Украйна, е извънредно значимо за България да се образува постоянно държавно управление. При всички положения ще бъде мъчно, предстоят тежки диалози.

 

Това съобщи в студиото на PrimeTime депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов.

 

Ако водачите на политическите сили мислят не егоцентрично за личната си партия, и какво биха спечелили от идни избори, а за страната си, аз считам, че има късмет за постоянен кабинет.

 

За близо две години ние сме имали 7 месеца постоянен кабинет, и година и два месеца длъжностен. За мен това не е обикновено, а резултатите от това са очевидни и в областта на енергетиката, и покупката на самолетите, добави той.

Смятаме, че би трябвало незабавно да се стартира с бюджета. Второ, Планът за възобновяване и резистентност – България има потребност от тези десетки милиарди евро за асимилиране. Но с цел да стане това, ние би трябвало да сме приели тези закони. Сред тях е и правосъдната промяна. Трябва всяка една партия да направи взаимни отстъпки.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР