Считаме, че предложението на ЕС е изключителен успех на българската

...
Считаме, че предложението на ЕС е изключителен успех на българската
Коментари Харесай

Продължаваме Промяната: 24.06.22 вече е историческа дата за България

" Считаме, че предлагането на Европейски Съюз е извънреден триумф на българската дипломация , а вратата пред Западните Балкани към този момент е отворена. 24.06.22 към този момент е историческа дата за България , а огромного болшинство от българските депутати застана на вярната страна на историята. Сто и седемдесет народни представители поддържаха европейската вероятност пред Западните Балкани ", по този начин от пресофиса на " Продължаваме Промяната " разясниха гласуваното през днешния ден предложние по отношение на разширението на Европейския съюз и процеса на договаряния на Република Северна Македония.

Така Министерският съвет получи мандат от Народното събрание да приключи преговорния развой с Република Северна Македония по отношение на кандидатурата й за участие в Европейски Съюз.

Народните представители приеха предложението на " Демократична България " за Република Северна Македония със 170 гласа " За ", 37 - срещу и 21 - въздържали се. " За " гласоподаваха нечленуващите в група народни представители, " Продължаваме Промяната ", ГЕРБ-СДС и " Демократична България " и Движение за права и свободи.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР